Friday, 1 July 2011

syukur....
susah senang jawab paper exam, dh lepas dh....
practical exam ( OSCE) pn dh lepas dh...
my OSCE result pn dh dtampal! berape? rahsia...hehe
syukur ok..jayyid jiddan kot..hehe ^_^

1 JULAI 2011
maka genaplah sudah ..

setahun saye tinggal & hidup di Kuala Lumpur
* tak pernah teringin pn nk duduk KL ni...
setahun saye belajar nursing
* dulu tak pernah tfikir pn nk jd nurse2 ni...

Alhamdulillah....ok duduk Kl ni, ye! memang sangat mencabar! weyh macam2 ade...

syukur juga...walaupun memang jujurnya x pernah nak minat dlm nursing ni,
tapi setakat setahun ni, ermm nampaknya agak cocok dgn diri ini..hahaha
~ agakla...hehehe...on da way mencintai kerjaya as a nurse ni,
beberapa kali di hantar untuk  praktikal di hospital - seronok!
1st time koje di ward, huh! aku nk jd cikgu!!! huhu aku nk jd dokter!!! huhu...
aku x nak jd nurse!!! -.- Allah saje yg tahu...betape degilnye budak ni!!!
at the same time :
Puan lecturer : u still can got what u want from here fida ~ but in the different way..starting from nursing...cume mungkin agak ambil masa, sebab in nursing, if u nak further study, u must have xperience  in your job, lgi bnyak xperience + knowledge, lgi besstt! sye x boleh nk kate...awak buat nt awak tahu...puaSS sangat!! then manage your aim tu, jgn lupe selitkan kawen kt dlm awak punye future planning...

 ermm..mudah2an...sedang memupuk chenta dlm nursing ni, ya... i love it! ^_^
 ok..2 minggu lagi, after cuti sem ni, masuk tahun 2 hehe...

nati tambah lgi 1 pangkat kt uniform bru ni..acecece... :)

 my batch nursing JULAI 2010  * mne pidah?


petang ni balik kampong kudang tercinta!! sungguh x sabar nk makan menu kampong2 ni...now is the time untuk polish balik skill masak2 ni....hehe
juge melepaskan rindu pd family tersayang !!
 
nasi ambeng ni makan ramai2 seronok!! * anak jawe sejati! haha
 


No comments: