Monday, 2 April 2012

risau+seronok


sumber : KhadimulQuran
^_^ Assalammualaikum, kaifa halu ka? /ki?
*tetibe nak cakap arab, sebab dah lame tak praktis...
1st ly mohon ampun dan maap, rase mcm kurang btanggungjawab menjage blog ni, lame bebeno dibiarkan tanpa  berita..heh :)

Alhamdulillah syukur nikmat, exam mid term dh lepas, kesibukan mase sesi teori bru je lepas, pagi tadi orientasi dekat klinikal area utk posting Obstetrik & Gynaecology, dapat masuk ward antenatal, post natal n also labour room juge klinik O&G...

SEMEMANGNYA TERUJA!!!
tapi DIRI SENDIRI PERLU DAN SANGAT PERLU DISIAPKAN DENGAN ILMU2 HASIL belajar waktu dlm kelas hari tu...
to me, semakin mencabar! orang kate " barula puas belajar tu, bila bermula dari bersusuah-susah dahulu... ^__^

may Allah ease for us!
doakan saye kuat menghadapi dugaan ni, anda2 semua pun... <3

2 comments:

erysweetie said...

semoga semua urusan pidah dipermudahkan...

ameen ya rabb... ^^

s.a.y.d.a.t.u.L said...

ameen ya rabb..
kak ery pn same, may Allah ease for you ~ ^_^