Thursday, 13 December 2012

Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew

Bismillah... ^_^ esok nak balik kampong! yeay!

dengan sudinya menerima jemputan dari blogger Yeputta Nurul Najihah yang telah menjemput fida untuk join aktiviti menambah follower-follower ~ heeee... tgok tepi, bilangan follower yg ade ni pun belum cukup 1 bas kalau nak bawak pergi rombongan ke Pulau Langkawi! *psstt contoh saje..lol :D



dan berikut adalah cara-cara untuk join : (kopi dan pasta dari penganjur, hehe.. :p

SYARAT - SYARAT :
1. Buat satu entry bertajuk " Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew".
2. Letak banner pada link entry.
3. Tag tiga blogger.  *Pastikan dia tahu ya.*
4. Wajib follow Be-Log Meow Mew
5. Wajib follow blog/twitter dan like pages sponsor :

Twitter : KyLe Kesha , Leen
6. Wajib follow google+ INI
7. Dah siap ikut syarat-syarat di atas, drop link entry anda ke entry ini ya.
  
- Pastikan Ikut Semua Syarat ya? Yang Tak Jujur Akan Ditendang -

 *always update*

~SENARAI PESERTA~


-Semua peserta diwajibkan visit + follow peserta lain- 

 Kelebihan join segmen ini ialah bagi upkan follower anda dan trafik pun serta merta akan meningkat. Akan ada hadiah bagi blog top referral dan jangan risau, akan ada cabutan bertuah. Mungkin anda salah seorang daripadanya? Jom sertai Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew sekarang!!
Tarikh Tamat : 30/12/12 
Tarikh Umum Pemenang : 31/12/12



 moh la kite...errr sape la yang fida nak ajak ni yek..sebab diri ini memang mengaku kureng update entry..apetah lagi nk update member blog...soo..padan muke! -.- tak pe kite coba yek!..hehe...




8 comments:

Nik Ainaa said...

thanks join. slalulah jenguk list peserta dan visit + follow peserta lain. oh ya, sila tag 3 org blogger lain ya, dan pastikan dia thu. xkish dia jrg on9 atau x :)

# klau nk menang hadiah top referral, rajin2 lah promote segmen ini ^^

secret of us said...

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

Wilma Shana said...

da follow^^! up up up up http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

Iema Gurlz said...

hye...
iema dr segmen yg sme
meh singgah blog iema ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

Fyqah Ismail said...

Assalamualaikum..
datang dari segmen yang sama :)

http://spmcandidate95.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

Nik Ainaa said...

A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.