Wednesday, 7 September 2011

life is learning

Assalammualaikum n selamat malam =)

Nurse.....
Makin saye mcm cube tak nak minat, (boleh ke aku koje molek2 nt? huhu..risau.. )
Makin  banyak moment2, cheritera, alkisah tentang keje2 nurse yg saye blajar..
Semuanya banyak mginsafkan saye!
Syukur diri ini masih muda sihat, berdaya untuk care to patient yg semestinya lemah...
Kadang tu sebak bila mngenangkan...
Patient :  Terima kasih misi, trima kasih (ulang bnyak2 kali)
Nurse : ^_^ ye...same2...



Ada 1 moment tu, fyda macam kena sergah dgn dri sndri,

Treatment is not just 'touch' to the patient but ..... it's always touch your life


Mudah2an kita semua diberi kekuatan ketika diuji, x kira di uji tika senang atau susah,
banyak2 la berdoa moga sentiasa berada dlm landasan yg betul ....
Realitinya, betapa banyaknya kekhilafan diri ~ 
Memang harus perlu, wajib manusia itu perlu saling mengingati antara satu sama lain ~


mum, i miss u ! <3




No comments: