Saturday, 26 November 2011

love to share this!

Assalammualaikum pembuka bicara, selamat sejahtera di pagi sabtu yg indah hari ini...
tatkala sendiri di rumah (hostel), dan housemate yg lain semua pulang ke kampong, maka aku pun melayan diri sendiri dengan online dan blogwalking.... first link is Langit Ilahi, =) sangat suke singgah sini sebabnya banyak input, nasihat,cerita n banyak lagi yg best2.. (selain dr facebook) : p
single mingle kat rumah, terasa macam jadi housewife la pulak, haha lol : D 
i love to share this, khas untuk kaum hawa juge kaum adam untuk ingatkan kaum hawa yang lain.. ^_^
klik   --->  isteri Soldadu Ilahi =)  a.k.a isteri askar Ilahi... =)
dahlah memg sorang kt rumah kan?  haaa...takut la jugak, tpi tak pela bila lagi nak blajo hidup sorang2 kan? ketika asyik membaca cerpen ni, macam ada taman bunga je kat keliling ni, haha mengelamun sekejap* bunga ape ntah... mood bahagianyeee.......dah2 jangan nak berangan je retinya ye pidah! ape yg penting moge2 kita same2 fikir2kan, berazam untuk berusaha jdi lebih baik, insyaAllah..

kt dalam cerpen ni ade lagu aisya dr outlandish, ni lagu rap tapi, sebenarnye tak brape reti nk layan lagu rap, tpi sebab lirik die best, maka aku telah download untuk simpan dalam phone... nak? ni video die..


dan lirik : ^_^ supaye mudah paham ape yg disebut2...

[Verse 1]
So sweet, so beautiful
Everyday like a queen on her throne
Don’t nobody knows how she feels
Aicha, Lady one day it will be real
She moves, she moves like a breeze
I swear I can’t get her out of my dreams
To have her shining right here by my side
I’d sacrifice all them tears in my eyes
[Chorus:]
Aicha Aicha – passing me by (there she goes again)
Aicha Aicha – my my my (is it really real)
Aicha Aicha – smile for me now
Aicha Aicha – in my life
[Verse 2]
She holds her child to her heart
Makes her feel like she is blessed from above
Falls asleep underneath her sweet tears
Her lullaby fades away with his fears
[1/2 Chorus]
[Bridge]
She needs somebody to lean on
Someone body, mind & soul
To take her hand, to take her world
And show her the time of her life, so true
Throw the pain away for good
No more contemplating boo
[Verse 3]
Lord knows the way she feels
Everyday in his name she begins
To have her shining right right here by my side
I’d sacrifice all them tears in my eyes
Aicha Aicha – ecoute moi
Song: Aicha.
By: Outlandish.

take care u olls...

No comments: