Tuesday, 14 January 2014

sudoku lagi dan lagi..

allahummasollia'ala muhammad ~

hari ni maulidur rasul..mari kita selawat banyak-banyak..ermm tpi kan sebenarnya, bukan hari ni sje tau, hari-hari lain pun sama, kena etap banyak2 selawat! =)

hurmm...menghitung hari...mostly persiapan dari segi pkaian, dokumen semua dah siap dah utnuk lapor diri 20b nt dan terus kerja. Yg masih lagi in progress persiapan mental! dan juga persiapan ilmu..hehe...kena tengok balik nota-nota mase zaman belajar dulu..hihi...rabbi yassir wa la tu assir ~

dan dikala sye mulai boring. ye boring. sebabnya kadang-kadang tu x tau dah nak buat apa, so inilah aktivitinya ~ s u d o k u... haha adik dgn ibu kate, dorang tak minat sebab main game ni mcm lgi peningkan kepala..ayoyoyo...tpi untuk sye takdela pening sangat...biasa-biasa sje..anggap sje this is game, main snatai-santai je...surely boleh solve semua problem puzzle in numberss ni...

ni buku sudoku yg fida beli kt 7E b4 ni...harga yg berbaloi dgn cabaran yg diberikan!haha..ingtkan nk join contest dlm ni, sekali da terlepas da....huhu...


No comments: